ANDREK ANDREA
pszichológus

Tevékenységek:
– egyéni életvezetési tanácsadás
– szülő-csecsemő tanácsadás
– autogén tréning
– hipnoterápia
– haptonómia, hapto-pszichoterápia

1996-ban szereztem pszichológusi oklevelet az ELTE Bölcsésztudományi Karán. Szakmai érdeklődésem középpontjában kezdetektől a születés körüli (perinatális) időszak állt.
Az ELTE PPK perinatális szaktanácsadó szakirányú továbbképzés egyik kidolgozója és oktatója vagyok, valamint elnökségi tagja a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaságnak. Mindkét intézmény célja a perinatális időszak jelentőségének hangsúlyozása, az aktuális tudományos eredmények oktatása és publikálása.

Magánrendelésemen gyermekáldásra várva, a magzattal való kapcsolat elmélyítésében, a szüléssel, a babáról való gondoskodás kérdéseiben, és e kitüntetett időszakban zajló párkapcsolati konfliktusok kapcsán keresnek fel anyák és apák egyaránt.

A perinatális témakör tágabb értelmezése kapcsán olyan páciensek is megtalálnak, akik úgy érzik, problémáik gyökere mélyen a múltba, sokszor egészen a megszületésük előtti időszakba nyúlik.

A haptonómia megtámogatja és kiegészíti korábbi terápiás eszköztáram a módosult tudatállapotokkal való munka érzékeny, érzelmeket mozgósító területén. Olyan szemléleti, gyakorlati és egyben etikai keretet ad, amelyben a meghallgatás, megtartás és kontaktus új, eddig nem tapasztalat dimenziói bontakozhatnak ki.

Két gyermekem és férjem segítenek abban, hogy saját élmény szinten is megtapasztalhassam az anyaság és apaság sokszínű érzelmi palettáját, és abban is, hogy egyensúlyban tartsam a hivatás és magánélet kibogozhatatlan összefonódását.

Bejelentkezés: 0620 2221923, andrekandrea@yahoo.com