Módszerbemutató műhely

GYÖNGÉDSÉG A KAPCSOLATAINKBAN
MÓDSZERBEMUTATÓ MŰHELY

A műhely témája a haptonómiás kontaktus és terápia egyik meghatározó minősége, a gyöngédség. A haptonómia alapgyakorlatain keresztül azzal foglalkozunk, hogy mit jelent számunkra. Vágyunk-e rá, el tudjuk-e fogadni kapcsolatainkban, képesek vagyunk-e gyöngéden bánni önmagunkkal, párunkkal, gyermekeinkkel és másokkal? Mire van szükségünk, hogy megéljük magunkban a gyöngédséget?

A műhelyen lehetőség lesz a haptonómia alapkontaktusainak sajátélményű megtapasztalására, és megismerkedni hatásmechanizmusának alapjaival.

Műhelyvezető: Juhász Krisztina

Időpont: 2018. április 7., 10.00-13.00 óra
Részvételi díj: 2500 Ft
Érdeklődés, jelentkezés: Juhász Krisztina, info@haptonomia.hu, 30 9557 884

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

KÖZELSÉG
MÓDSZERBEMUTATÓ MŰHELY

A műhely témája a közelség. A haptonómia alapgyakorlatain keresztül azzal foglalkozunk, mit jelent számunkra a jó közelség. A valóban jóként megélt közelség gyakran eltér a vágyott és a mások által elvárt közelségtől. Sokszor inkább kitalálni próbáljuk, mi lenne jó, ahelyett hogy érzéseinkre figyelve szabályoznánk a távolodás és közeledés mélységét, intenzitását és ritmusát. A haptonómiás kontaktusban a kapcsolódásunk dinamikájának  finom részletei fedezhetők fel. Például olyan érzelmek, attitűdök, melyek a mindennapi működésünkben láthatatlanul akadályozzák a kapcsolatok harmonikus alakulását és természetes ritmusát. A haptonómiás kontaktus biztonságában nemcsak feltárhatók e nehézségek, hanem fokozatosan gyógyíthatók is.